Ducati Scrambler Forum banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #1
Hello, any consideration appreciated. Just a thought before calling the shop.

(2) m-blaze pin indicators and NRC fender eliminator added w/ no problem. (1 month)

NRC LED indicators have incredibly low visibility in daytime, so I spliced in (Y'd) additional m-blaze pins at the rear
(4x m-blaze + 2x NRC indicators total). Great visibility and initially no issue the evening of install and post ride. Thereafter upon KEY-ON, hazards default on the bike, additionally blinking on instrument panel with oil light. This used to last for 20 secs, stop, then indicators, lights, and all instrument functions are fine.

2 days & 150mi later. Issue happens at random while riding:
Yesterday specifically started during 20-30min at low speed off-road in direct summer sun and back onto hwy too, pull over power-cycle and issue stops shortly after I begin riding again. Today issue's back at KEY-ON, away after a min riding, then right indicator function doesn't work, left does but doesn't cancel, and hazards get in on the mix for end of that short ride (5 min).

Tonight tired to resolve by rewiring different combinations: (4) m-blaze, (2) NRC-(2) m-blaze, (2) m-blaze only.
No dice. Bike currently only results in hazards, otherwise rides fine:


Instrument control? Dash? CAN-bus? Elsewhere?
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #2
Resolved: indicator button-controls cable loom had been run between steering stem and throttle + front brake lines. Hard rights pinched and stretched severing 2 internal cables creating the intermittent short.
Crimped back. gtg. ✨✨
 
1 - 2 of 2 Posts
Top