Czy ktoś może mi definitywnie powiedzieć, czy ten wydech pasuje do Scramblera 1100 Sport Pro z 2021 roku? Nie chcę usuwać katalizatora. Pytam więc, czy po prostu się nasunie bez żadnych innych zmian. Jest to wersja dopuszczona do ruchu drogowego.
Hej, stary, uwielbiam to logo "ducati" na zbiorniku paliwa. Czy to standard w tym motocyklu, czy zamówiłeś je i zainstalowałeś ręcznie? Daj mi znać, chciałbym to zrobić z moim motocyklem!Tak, będzie. Mam ten sam wydech w moim scramblerze 1100 pro i wciąż mam katalizator (chociaż jestem w trakcie wymiany go na rurę środkową decat). Ten wydech jest również standardem w klubie Italia, który jest zmodyfikowanym 1100 sport pro z kilkoma dzwonkami i gwizdkami oraz fantazyjnym lakierem!
View attachment 49018
Cześć - widziałem paski, które masz nad wydechem i zastanawiałem się, skąd je wziąłeś i czy możesz je polecić.
Świetna robota z naklejkami, właśnie zrobiłem logo 😉Uważaj z naklejkami... to może wymknąć się spod kontroli. Tak wygląda mój terazView attachment 49809
View attachment 49808
Uważaj z naklejkami... to może wymknąć się spod kontroli. Tak wygląda mój terazView attachment 49809
View attachment 49808
Dziękuję! Twój też jest oszałamiający! Uwielbiam ten żółty!Wow, co za wspaniały motocykl💕♥
Dzięki! Jeśli chodzi o siedzenie, kupiłem tanie, używane siedzenie na eBayu i zleciłem Chrisowi Buggowi z Custom Motorcycle Seats | Nostalgia Upholstery z Peterborough ponowne tapicerowanie według mojego projektu. Absolutnie fantastyczny facet i kosztowało około 140 funtów, w tym haft z logo, więc to okazja. Gorąco go polecam.
Zachowałem standardowe brązowe siedzenie Sport Pro jako zapasowe, więc w razie potrzeby mogę je przywrócić do stanu fabrycznego.
Nie sądzę, żeby to zadziałało, ponieważ kolektor wyścigowy używa rur o różnych rozmiarach. Jeśli chcesz więcej dźwięku z zatwierdzonym slip-on Termi, po prostu wymień katalizator na rurę decat, która pasuje do twojego modelu i roku produkcji i nie zapomnij o usunięciu serwomechanizmu przez Healtech. Nie mam doświadczenia z nowszymi jednostronnymi układami wydechowymi, więc sprawdź wszystko dwa razy, ale powinien już istnieć łącznik decat dla nowszych modeli.Zatem potwierdzam, że część 96481451A pasuje bez żadnych dodatkowych modyfikacji, prawda?
Nie widzę zbyt wiele literatury, a wy jesteście wszystkim, co mam 😘
Czy ktoś wie, czy standardowy kolektor wydechowy w porównaniu do kolektora wydechowego wyścigowego to bezpośrednia zamiana i czy będzie działać również z tym slip-on?
Bardzo dziękuję za komentarze, kolory były inspirowane kurtką Ducati breeze, którą mamDobra robota! Teraz będę cię naśladować!
Jeśli masz linki do ebay...
I przepraszam za off topic...
Ok, dzięki za trik, do panelu zbiornika użyję noża do cięcia taśmy: https://www.aliexpress.com/item/100...html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.21ef5e5bc66y8R&gatewayAdapt=glo2fraWygląda fantastycznie 😍
Panel zbiornika wymaga czasu i cierpliwości! Powodzenia.
A szczegół diabła to zawsze miły akcent 😉
Trochę się zmagam z kwadratami kół, ponieważ ciągle podnoszą się na krawędziach. Być może przytnę je krócej, aby były tylko na bardziej płaskiej części koła, a nie owijały się na bocznych krawędziach.